Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Γ΄ Εθνική 2021/22: ο Πανιώνιος και οι άλλοι

 


Αφού απέτυχε η προσπάθεια ίδρυσης ΠΑΕ ώστε να μετάσχει στη νέα διευρυμένη Σουπερλίγκα 2, ο Πανιώνιος παίζει και πάλι στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική, με τη διαφορά ότι φέτος είναι όντως η τρίτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος κι όχι η τέταρτη όπως το 2020/21. Παρενέργεια αυτής της εκκρεμότητας, δηλαδή το αν θα φτιαχτεί ή όχι νέα ΠΑΕ, ήταν η μη συμμετοχή του στο Κύπελλο Ελλάδος. Ως ομάδα Γ΄ Εθνικής κληρώθηκε στον α΄ γύρο με την Αταλάντη. Μεσολάβησε η πρόσκληση της ΕΠΟ για συμμετοχή στην S.L.2, οπότε ακυρώθηκε η συμμετοχή του, ώστε να ξεκινήσει από μεταγενέστερη φάση με τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Στο μεταξύ η διοργάνωση του κυπέλλου προχώρησε, οπότε όταν η ομάδα εντάχθηκε τελικά στη Γ΄ Εθνική, είχε χαθεί η δυνατότητα να μετάσχει στο κύπελλο.

 

Από την Αθήνα στον όμιλο της Κρήτης

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, ο Πανιώνιος προοριζόταν για τον όμιλο της Αθήνας, μαζί με ομάδες από τα Δωδεκάνησα, την Εύβοια, την Αργολίδα και τη Μεσσηνία, κάποιες από τις οποίες (Ηλιούπολη, Χαραυγιακός, Φωστήρας) τις γνώριζε από την περσινή σεζόν (βλ. το άρθρο: «Πανιώνιος και αντίπαλοι στη Γ΄ Εθνική 2020-21»). Τελικά, μαζί με τον ΠΑΟ Ρουφ, αποσπάστηκαν από τον αθηναϊκό όμιλο και τοποθετήθηκαν στον όμιλο της Κρήτης, ο οποίος φέτος δεν έχει μόνο ομάδες από την μεγαλόνησο, όπως παλιότερα. Είναι ο 7ος όμιλος, με δέκα ομάδες: οκτώ κρητικές και δυο αθηναϊκές, ως εξής (στην παρένθεση το έτος ίδρυσης του κάθε συλλόγου):

ΕΠΣ Αθήνας (2): Πανιώνιος ΓΣΣ (1890), ΠΑΟ Ρουφ (1947).

ΕΠΣ Ηρακλείου (4): ΠΟ Ατσαλένιου (1951), ΑΟ Γιούχτας Αρχανών (1957), ΓΠΣ Αλμυρός Γαζίου (1977), ΑΟ Πόρος Ηρακλείου (2012).

ΕΠΣ Λασιθίου (3): ΑΟ Άγιος Νικόλαος (1947), ΑΕ Νεάπολης Λασιθίου (1968), ΑΟ Αναγέννηση Ιεράπετρας (1979).

ΕΠΣ Χανίων (1): ΑΠΣ Άρης Κυδωνίας ή Άρης Σούδας (1958).

ΕΠΣ Ρεθύμνου: καμία.

 

Σκίτσο Γιώργος Βουτσινάς

Ομάδες χωρίς παρελθόν με τον Πανιώνιο

Εκτός από τον Ιστορικό, η οροφή των υπόλοιπων ομάδων στο πρόσφατο παρελθόν ήταν η συμμετοχή τους στην Γ΄ ή Δ΄ Εθνική. Σε παλιότερες εποχές τρεις από αυτές έχουν αγωνιστεί για κάποιες σεζόν στην παλιά Β΄ Εθνική: ο Άγ. Νικόλαος το 1998-2002, το Ρουφ την δεκ. ’70 και ο ΠΟ Ατσαλένιου το μακρινό 1963/64. Επίσης, και οι τρείς παραπάνω ομάδες είχαν παλιότερα από μια πανελλήνια διάκριση, καθώς υπήρξαν φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών. Οι υπόλοιπες έξι ποτέ δεν ξεπέρασαν το επίπεδο της παλιάς Δ΄ και νυν Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας, μία δε από αυτές, ο ΑΟ Πόρου, ήταν πρωτάρα πέρυσι σε εθνική κατηγορία (φέτος ως γνωστό δεν έχουμε νέες ομάδες καθώς πέρσι δεν ολοκληρώθηκαν τα τοπικά πρωταθλήματα).

Από όσα προανέφερα, γίνεται αντιληπτό ότι ο Πανιώνιος δεν έχει συμπέσει παλιότερα με καμιά από τις ομάδες του φετινού ομίλου στο ίδιο πρωτάθλημα, όποτε δεν έχει ανάλογο αγωνιστικό παρελθόν μαζί τους. Μόνο στην διοργάνωση του Κυπέλλου καταγράφεται μία περίπτωση επίσημου ματς, όταν τον Αύγουστο του 1994 διασταυρώθηκε με τον Άγ. Νικόλαο.

Στη συνέχεια παραθέτω κάποιες πληροφορίες για τις εννιά αντιπάλους των κυανέρυθρων στον όμιλο, κατά χρονική σειρά ίδρυσης.

 


 
Α.Ο. Αγίου Νικολάου (ΑΟΑΝ) Κρήτης [1947]

Ιδρύθηκε το 1947 στην πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου, και ως το 1980 αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια από το 1980 ως το 1994 είχε 11 παρουσίες στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία και στη Δ΄ Εθνική. Την περίοδο αυτή πέτυχε την σημαντικότερη διάκριση της μέχρι τότε ιστορίας του φτάνοντας ως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών το 1990. Από το 1994 ξεκίνησε μια ανοδική πορεία, πρώτα στην παλιά επαγγελματική Γ΄ Εθνική και για τέσσερις σεζόν (1998-2002) στη Β΄ Εθνική.

Στα χρόνια αυτά καταγράφηκε η μοναδική επίσημη αναμέτρηση του ΑΟΑΝ με τον Πανιώνιο τη σεζόν 1994/95 για το Κύπελλο Ελλάδος. Στις 31/8/1994, στην 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης των ομίλων, ο Πανιώνιος επικράτησε δύσκολα στη Νέα Σμύρνη με 3-2 (0-0). Τα γκολ οι: Κατσαμπής 47΄, 57΄, Τζούλης 80΄ και για τον ΑΟΑΝ ο Ίνεχ 52΄και ο Παπαφραγκάκης 83΄. Ήταν ο αγώνας που έκρινε την πρώτη θέση του ομίλου των πέντε ομάδων που διεξήχθη σε αγώνες ενός γύρου. Προκρίθηκαν και οι δύο, με πρώτο στον όμιλο τον Πανιώνιο. Να σημειωθεί πως ο ΑΟΑΝ είχε πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Στον επόμενο γύρο έκανε τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας από το κύπελλο τον ΠΑΟΚ, σε διπλά ματς (1-1 στην Τούμπα, 0-0 στην Κρήτη), με προπονητή τον Βασίλη Κρητικό και βασικούς τους Γιαλαμά (τ), Φαμπιάτο, Τσίμπο, Τζώρτζη, Σπανάκη, Ράμμο, Μακράκη, Παπαδογιαννάκη και το Νιγηριανό Ίνεχ (Eneh) που ρίζωσε στην Ελλάδα ως προπονητής σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες.

Η ανοδική πορεία του ΑΟΑΝ κράτησε ως το 2002. Στη συνέχεια σταδιακά υποχώρησε στη Δ΄ Εθνική και το 2012 στο τοπικό πρωτάθλημα. Από το 2019 αγωνίζεται στη νέα Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική. Πέρυσι διεκδίκησε τον τίτλο στον όμιλο. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον Ηρόδοτο, ο οποίος στα πλέιοφ στέρησε από τον Πανιώνιο την απευθείας άνοδο.

Και φέτος ο ΑΟΑΝ έχει ανταγωνιστική ομάδα, με προπονητή τον Νίκο Σουργιά, και το αποδεικνύει ήδη στο Κύπελλο Ελλάδος, στο οποίο μετά από τέσσερις προκρίσεις βρίσκεται στην πέμπτη φάση. Βασική ομάδα: Ιβάν Μπένκο (τ), Δολαψάκης, Γ. Πιθαρούλης, Νίκολας Τσανάι, Μάριος Νοκάι, Φουκαράκης, Πλουσής, Μάριος Πάγια, Αντόνιο Πάγια, Μαυρής, Μαρκάκης, Έρικ Τζιλάι, Κατσαρός, Ιγκόρ Μαρκόν.

 


 
ΠΑΟ Ρουφ [1947]

Ιδρύθηκε το 1947 ως Αστήρ Ρουφ (το 1948 ΑΕ Ρουφ κι από το 1950 ΠΑΟ Ρούφ) από νέους της ομώνυμης αθηναϊκής συνοικίας, διότι η περιοχή είχε μείνει χωρίς σωματείο καθώς ο Απόλλωνας που αγωνιζόταν στο εκεί γήπεδο προπολεμικά, εγκαταστάθηκε στη Ριζούπολη. Μεταξύ των ιδρυτών ήταν και οι τρεις αδερφοί Παύλος, Θανάσης και Κώστας Γιαννακόπουλοι, οι μετέπειτα διοικητικοί παράγοντες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μεγάλωσαν στη γειτονιά αυτή, όπου είχε φαρμακείο ο πατέρας τους Δημήτρης. Για το λόγο αυτό στο γήπεδο του Ρουφ δόθηκε πρόσφατα η επωνυμία «Δημήτρης Γιαννακόπουλος». Άλλωστε η οικογένεια βοηθούσε κατά καιρούς στη συντήρηση και στις ανακαινίσεις του γηπέδου. Το 1968 η ονομασία του συλλόγου αναγραμματίστηκε σε ΑΠΟ Ρουφ, όταν απορρόφησε τις μικρότερες ομάδες: Άμυνα Ρουφ και ΑΦΟ Εριγώνα, αλλά το 1987 επανέφερε το παλιό όνομα: ΠΑΟ Ρουφ. Η ομάδα είναι γνωστή με το παρατσούκλι «Αούστρια».

Ως το 1971 αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Στις αρχές της δεκ. ’70, ο τότε Α.Π.Ο. Ρουφ είχε μια πολύ δυναμική ομάδα, με πρόεδρο τον Θανάση Γιαννακόπουλο, προπονητή το Νίκο Αλέφαντο και κορυφαίο παίκτη τον σκόρερ Γιάννη Γεωργόπουλο, αλλά και τους Ντουνιά, Ελευθεριάδη, Δημαδάμα, Τεννέ, Λιόλιο κ.ά. Το 1969/70 έκανε το μπαμ στο Κύπελλο αποκλείοντας την Προοδευτική (ομάδα Α΄ Εθνικής τότε). Στη συνέχεια σε δύο σεζόν κατάφερε από την Β΄ ΕΠΣΑ να ανεβεί στη Β΄ Εθνική, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία για τέσσερις σεζόν (1971-1975), τερματίζοντας δυο φορές στην τρίτη θέση. Υποβιβάστηκε στο τοπικό αλλά το 1976 έφτασε ως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ερασιτεχνών.

Το 1978-1980 και το 1981-1983 έπαιξε στις Γ΄/Δ΄ Εθνική. Το 1980 πήρε τον τίτλο αλλά αντί για την άνοδο στη Β΄ Εθνική, ο σύλλογος τιμωρήθηκε με υποβιβασμό στο τοπικό, ως ένοχος δωροδοκίας. Στη Δ΄ Εθνική ανέβηκε ξανά μετά από μια εικοσαετία, την περίοδο 2002-2009. Πρωταγωνιστούσε κάθε χρόνο και κατάφερε να ανέβει για τρεις σεζόν στην επαγγελματική Γ΄ Εθνική: 2009-2012. Στη συνέχεια κατρακύλησε στο τοπικό ως το 2020 που κέρδισε πάλι την άνοδο στη σημερινή Γ΄ Εθνική.

Είναι φιλόδοξη ομάδα, με πρόεδρο τον επιχειρηματία Θεόδωρο Κουνάδη και προπονητή τον Ισίδωρο Σταυριανό. Πέρυσι έχασε τον τίτλο του αθηναϊκού ομίλου από την ΑΕ Κηφισιά, αλλά φέτος έχει ως στόχο την άνοδο. Στο δυναμικό του συλλόγου υπάρχει ο παλιός κυανέρυθρος φορ Βαγγέλης Μάντζιος, ενώ πρόσφατα αποκτήθηκαν ο Καμερουνέζος διεθνής αμυντικός Ζερόμ Γκιοατά που έπαιξε δυο σεζόν στον Ιστορικό (2016-2018) και οι έμπειροι Αλέξ. Νατσιόπουλος (πρώην Καλαμάτα, Δόξα Δράμας, Απόλλων Πόντου), Μιχ. Καλλέργης (πρώην Απόλλων Αθ., Ιωνικός, Αιγάλεω), Γιάννης Σιμάκου (πρώην Κηφισιά), Μπάμπης Οικονομόπουλος (πρώην Άρης, Σπάρτη, Τρίκαλα), Ανδρέας Κατσούλης, Στάθης Χατζηλάμπρος (πρώην Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης), Ηρακλής Αλεξίου. Άλλοι βασικοί παίκτες: Μάκης Κουνάδης (τ), Σαχσανίδης, Βενάρδος. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα το Ρουφ αγωνίστηκε στο γηπ. Ν. Σμύρνης με τον Εργοτέλη για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος και ηττήθηκε 0-3.

 


 
Παναθλητικός Όμιλος Ατσαλένιου (ΠΟΑ) [1951]

Ιδρύθηκε το 1951 στην συνοικία Ατσαλένιο ή Νέες Κλαζομενές Ηρακλείου, όπου είχαν εγκατασταθεί πρόσφυγες κυρίως από τα Βουρλά της Σμύρνης. Ο ΠΟΑ είχε από μια παρουσία στη Β΄ Εθνική το 1963/64 και στην προσωρινή Γ΄ Εθνική το 1966/67. Από το 1978 ως το 2003 αγωνιζόταν μεταξύ Γ΄/Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής και του τοπικού πρωταθλήματος, στο οποίο ανέκαθεν πρωταγωνιστούσε. Την περίοδο αυτή γνώρισε μια επιτυχία πανελλήνιου επιπέδου, όταν έφτασε ως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών το 1984. Την περίοδο 2003-2010 έπαιξε για επτά σεζόν στην παλιά επαγγελματική Γ΄ Εθνική, στην ανώτερη κατηγορία που βρέθηκε μετά το 1963. Στη συνέχεια κατρακύλησε σταδιακά στο τοπικό. Από το 2016 αγωνίζεται στη νέα ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική.

Την περυσινή σεζόν είχε ανταγωνιστική ομάδα και τερμάτισε στην τρίτη θέση του κρητικού ομίλου, πίσω από Ηρόδοτο και ΑΟΑΝ. Έχει παίκτη-προπονητή τον παλαίμαχο Ανέστη Αναστασιάδη (παλιό παίκτη σε ΟΦΗ, Κέρκυρα, Παναιτωλικό, Καλλονή). Την βασική ομάδα αποτελούν: Γιαγκιόζης, Σαμουηλίδης, Γιαλυτάκης, Σαβουϊδάκης, Τσιρούδης, Σένκα, Χατζηανδρέου, Νίκολι, Καϊμακαμούδης (πρώην Εργοτέλη), Βοργιάς, Κερμενίδης, Πατινιώτης (πρώην Κέρκυρα, ΑΕΛ, Παναχαϊκή, ΟΦΗ), Αννιτσάκης, οι Πορτογάλοι Ολιβέιρα και Μεϊρέλες κι ο Αργεντίνος Μασουέρο.

 


 
ΑΟ "Ο Γιούχτας" Αρχανών Ηρακλείου [1957]

Ιδρύθηκε το 1957 και φέρει το όνομα του όρους «Γιούχτα» που δεσπόζει πάνω από τις Αρχάνες, ορεινό κεφαλοχώρι του νομού Ηρακλείου. Δεν έχει παρελθόν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ως το 2007 είχε αγωνιστεί μόνο στο τοπικό πρωτάθλημα. Το 2007 ανέβηκε στην Δ΄ Εθνική. Παρέμεινε ως το 2013 κι εν συνεχεία στη νέα Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική ως το 2015 που υποβιβάστηκε. Από το 2018 επανήλθε κι αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική.

Πέρυσι τερμάτισε στην 6η θέση του κρητικού ομίλου. Φέτος έφτασε ως τον 3ο γύρο του κυπέλλου. Προπονητής ανέλαβε ο παλιός παίκτης του συλλόγου Άγγελος Κασσωτάκης, στη θέση του Μηνά Πίτσου (παλιού παίκτη του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού) που παραιτήθηκε για επαγγελματικούς λόγους. Βασική σύνθεση: Κόλλιας (τ), Κασσωτάκης, Γελαδάρης, Τζανής, Λογοθέτης, Ραπτάκης, Κοντογιάννης, Ψαρράς, Δωματάς, Φραγκουλάκης, Μέμμος, Σφυρογιαννάκης, Πλουσής.

 


 
ΑΠΣ Άρης Κυδωνίας Χανίων ή Άρης Σούδας [1958]

Ιδρύθηκε το 1958 στο λιμάνι της Σούδας, επίνειο της πόλης των Χανίων. Έχει πολύ μικρό παρελθόν στις εθνικές κατηγορίες. Δυο μόλις σεζόν στη Δ΄ Εθνική (2002-2004) και ξανά το 2020/21 στη Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική, που τερμάτισε στην 7η θέση. Φέτος ξεκίνησε δυναμικά στο Κύπελλο Ελλάδος αποκλείοντας τον ΑΟ Καραβά Πειραιά και τον Χαραυγιακό, πριν αποκλειστεί από τον Διαγόρα Ρόδου με γκολ στο 90΄.

Προπονητής είναι ο Νίκος Μαναρώλης που έχει περάσει και από τον πάγκο του Πλατανιά. Βασική σύνθεση: Καλαμαρίδης (τ), Κοκκινάκης, Τσίγκας, Βαρδάκης, Στεφανίδης, Βασιλάκης, Κυτράκης, Παπαθανασίου, Τσίτας, Ροκάκης, Μαθιουδάκης, Παπαδάκης.

 


ΑΕ Νεάπολης Λασιθίου [1968]

Ιδρύθηκε το 1968 από συγχώνευση δυο παλιότερων ομάδων που υπήρχαν στην κωμόπολη της Νεάπολης, του Δρήρου και του Κόροιβου. Τυπική ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος, με ελάχιστη παρουσία στις εθνικές κατηγορίες: μια σεζόν (1993/94) στη Δ΄ Εθνική και πρόσφατα δυο σεζόν στην Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική, το 2018/19 και ξανά το 2020/21. Την περσινή σεζόν τερμάτισε 10η και παρέμεινε οριακά στην κατηγορία.

Προπονητής ήταν μέχρι τον Σεπτέμβριο ο Στέλιος Ανωγειανάκης. Τον διαδέχθηκε ο Πέτρος Μαρινάκης, όπως με ενημέρωσε ο Δημήτρης Τσακίρης, που παρακολουθεί από κοντά την κατηγορία και τον ευχαριστώ. Βασική σύνθεση: Λεοντιάδης (τ), Γκαβρίλοβιτς (τ), Μαυρογιαννάκης, Χατζιάι, Νάτος, Μ. Ξυλούρης, Βασιλάκης, Βερούσι, Ρογδάκης, Ε. Ξυλούρης, Πουλάκης, Γκέκας, Παράσχος.

 


ΓΠΣ Αλμυρός Γαζίου [1977]

Ιδρύθηκε το 1977 στην κωμόπολη Γάζι του νομού Ηρακλείου. Άλλη μια κλασική τοπική ομάδα, με ελάχιστες συμμετοχές στη Δ΄ Εθνική: μία το μακρινό 1992/93 και τέσσερις ακόμα μεταξύ 2004 και 2009. Επανήλθε πέρυσι, το 2020/21, στην Γ΄ Εθνική. Τερμάτισε 4ος με προπονητή τον Κώστα Κιάσσο, παλιό παίκτη του ΟΦΗ, Παναθηναϊκού, Ηρακλή κλπ, ο οποίος πέρασε κι από τον Πανιώνιο το 2005/06. Η απόλυσή του από τον Αλμυρό προκάλεσε αναταράξεις, αγωνιστικές και διοικητικές.

Νέος προπονητής ανέλαβε ο Δημήτρης Βολονάκης. Βασική ομάδα (με αρκετούς κοινοτικούς ξένους): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Κανδυλάκης, Ξενοκτιστάκης, Ζέλιος, Ενγκουέμ, Ντιονίσιο, Λεόν, Χαϊντίνι, Ντιατά, Αντωνίου, Κοζάκης, Απλαδάς, Τουγλής, Μπρένγκα, Γιαλούσης, Ζέλιος, Γαρεφαλάκης, Δαμιανάκης, Κασσαπάκης, Πιερτζιακόμι, Μωραΐτης.

 


 
ΑΟ Αναγέννηση Ιεράπετρας [1979]

Ιδρύθηκε το 1979. Το 1982 ανέβηκε για πρώτη φορά στη Δ΄ Εθνική, στην οποία κατέγραψε 18 παρουσίες ως το 2013 καθώς ανεβοκατέβαινε από το τοπικό. Πάντα βρισκόταν στη σκιά του Ο.Φ. Ιεράπετρας. Κορυφαίες περίοδοι της ομάδας υπήρξαν η εξαετής παρουσία της στη Δ΄ Εθνική από 1989 ως 1995 και άλλη μια πενταετής από 2008 ως 2013 (το 2010/11 ως Π.Ο. Ιεράπετρας σε μια περιστασιακή συνένωση με Ο.Φ.Ι. και ΑΣ Ιεράπετρας). Στη νέα ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική αγωνίστηκε το 2014/15 και ξανά πέρυσι (2020/21), όταν τερμάτισε 9η και παρέμεινε οριακά στην κατηγορία.

Προπονητής είναι ο Κώστας Δεδελετάκης. Βασική ομάδα (με αρκετούς κοινοτικούς ξένους): Βασιλειάδης (τ), Πυθαρούλης, Γιάντσιος, Ιωάννου, Λαμπράκης, Μάλτσι, Κουτούζος, Γρηγοράκης, Ντίσα, Μπρούτε, Φερμίνα, Χάιντερ, Κοκονόζι, Δαλαμήτρας.

 


 
ΑΟ Πόρου Ηρακλείου [2012]

Η νεότερη σε ηλικία ομάδα του ομίλου, καθώς ιδρύθηκε το 2012 στη συνοικία Πόρος του Ηρακλείου. Ως το 2017 αγωνιζόταν στην Γ΄ και Β΄ τοπική κατηγορία αλλά μέσα σε δύο σεζόν ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική. Την πρώτη σεζόν 2019-20 ήταν προτελευταίος στον όμιλο αλλά δεν υποβιβάστηκε καμιά ομάδα λόγω της πανδημίας. Την επόμενη σεζόν 2020-21 τερμάτισε στην 8η θέση και παρέμεινε οριακά στην κατηγορία.

Προπονητής ο Ανδρέας Σκέντζος, παλιός παίκτης σε ΟΦΗ, Άρη κ.ά. Βασική ομάδα: Παναγιώτου (τ), Παγώνης, Νάκας, Πανάγου, Παπαδομιχελάκης, Μπάμπης, Πήλιος, Περογαμβράκης, Αριστεινίδης, Καστελλιανάκης, Ράπτης, Μπίσα, Κουτσογιαννάκης, Νάκας.

 

Θ. Μπελίτσος, 20.10.2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου