Τρίτη 19 Απριλίου 2022

2021-2022: Ενθουσιώδες ξεκίνημα, μίζερο τέλος

 

Σήμα: Άκης Μιχαηλίδης


 

Μια χρονιά που γρήγορα θα ξεχαστεί.

Ορατός ο κίνδυνος η ομάδα να βαλτώσει στην Γ΄ Εθνική.

 

Στο ξεκίνημα της σεζόν διαφάνηκε η ελπίδα πως ο Ιστορικός θα επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες, όταν κλήθηκε από την ΕΠΟ να φτιάξει ΠΑΕ για να συμμετάσχει στη νέα διευρυμένη Σούπερ Λίγκα 2. Επικράτησε ενθουσιασμός και στις 25 Αυγούστου 2021 η συνέλευση των μελών του ερασιτέχνη αποφάσισε ομόφωνα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την δημιουργία ΠΑΕ, με την επωνυμία «ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ 1890». Δεδομένης της ευνοϊκής νομοθετικής ρύθμισης, με την οποία παραπέμπεται στο μακρινό μέλλον η εξόφληση των χρεών προς το Δημόσιο, αναμενόταν να υπάρξει επενδυτικό ενδιαφέρον.

Ζεστό ενδιαφέρον υπήρξε μόνο από τον επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο, ο οποίος προχώρησε σε οικονομικό έλεγχο της παλιάς ΠΑΕ. Επίσης, προσεγγίστηκαν πρόσωπα στα οποία οφείλονται χρήματα ώστε να δεχτούν κάποιο διακανονισμό αλλά με φτωχά αποτελέσματα. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε, ότι οι παλιοί παίκτες της ομάδας Σιώπης και Μπακασέτας παραιτήθηκαν από τα οφειλόμενα, διευκολύνοντας το σύλλογο στον οποίο απογειώθηκε η καριέρα τους. Τελικά, ο Τσακουμάκος αποσύρθηκε, διότι διαπίστωσε πως τα χρέη προς τρίτους ξεπερνούσαν τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό πολύ υψηλότερο από το αναμενόμενο, εκτός από τα παγωμένα χρέη προς το Δημόσιο, τα οποία ανεβάζουν το σύνολο στα δέκα εκατομμύρια περίπου.

Η διαδικασία αυτή κράτησε αρκετό διάστημα, συντηρώντας τις ελπίδες των φιλάθλων, οι οποίοι συνέρρεαν με ενθουσιασμό στα θερινά φιλικά, θεωρώντας σχεδόν σίγουρη τη συμμετοχή στη Σ.Λ.2. Παρενέργεια της εκκρεμότητας ήταν η μη συμμετοχή του συλλόγου στο Κύπελλο Ελλάδος. Ως ομάδα Γ΄ Εθνικής κληρώθηκε στην α΄ φάση με τον «ΑΠΟ Αταλάντη». Μεσολάβησε η πρόσκληση της ΕΠΟ για δημιουργία ΠΑΕ, οπότε ακυρώθηκε η συμμετοχή, προκειμένου να ξεκινήσει από την τρίτη φάση του κυπέλλου με τις ομάδες της Σ.Λ.2. Η διοργάνωση του κυπέλλου προχώρησε, οπότε όταν η ομάδα εντάχθηκε τελικά στη Γ΄ Εθνική, είχε χαθεί η δυνατότητα να πάρει μέρος. 


 

Άρης Μισαηλίδης, Κ. Σκούρας και οι εκπρόσωποι του Τσακουμάκου

 

Η συμμετοχή για άλλη μια χρονιά σε ερασιτεχνική κατηγορία και ιδίως η διαπίστωση πως το χρέος είναι βραχνάς, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρώην μεγαλομέτοχος Κων. Τσακίρης σε μια συνέντευξή του, πάγωσε ένα μέρος των φιλάθλων. Υπήρχε όμως η ελπίδα ότι θα ήταν μια μεταβατική χρονιά, διότι η φετινή Γ΄ Εθνική ήταν όντως η τρίτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος και όχι η τέταρτη όπως το 2020/21. Οπότε, με μια ανταγωνιστική ομάδα, ο Πανιώνιος θα μπορούσε να διεκδικήσει την άνοδο και να ξαναπροσπαθήσει να φτιάξει ΠΑΕ. Δηλαδή να πάρει τον τίτλο στον όμιλό του και στη συνέχεια, με τους πρωταθλητές των άλλων έξι ομίλων, να διεκδικήσει στα πλέιοφ μια από τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στη Σούπερ Λίγκα 2.

Την ομάδα ανέλαβαν να τρέξουν οι κ.κ. Δημ. Σκούρας, Φώτης Κωσταρίδης, Αλέξ. Βανδώρος, με τη βοήθεια κάποιων ακόμα επιχειρηματιών, φίλων του συλλόγου, οι οποίοι μπήκαν και πάλι μπροστά στη δύσκολη αυτή χρονιά. Μαζί με τους «Πάνθηρες», που δίνουν δυναμικό παρόν στο γήπεδο και βοηθούν ερασιτεχνικά τμήματα, κράτησαν ζωντανή την ελπίδα, αφού ο σύλλογος συνολικά έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, υπάρχουν ζητήματα με τις γερασμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις, τα οποία χειροτέρεψαν με την κακοκαιρία κλπ.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό ο Πανιώνιος προοριζόταν για τον όμιλο της Αθήνας, μαζί με ομάδες από Δωδεκάνησα, Εύβοια, Αργολίδα και Μεσσηνία. Τελικά, με τον ΠΑΟ Ρουφ αποσπάστηκαν από τον αθηναϊκό όμιλο και τοποθετήθηκαν στον 7ο, τον λεγόμενο κρητικό, με οκτώ ομάδες από την μεγαλόνησο, μια ασύμφορη οικονομικά εξέλιξη λόγω των δαπανηρών ταξιδιών. Αγωνιστικά κλήθηκε να κολυμπήσει σε άγνωστα νερά, αφού με καμία από τις συνολικά δέκα ομάδες, δεν είχε αγωνιστικό παρελθόν. Φάνηκε αμέσως πως βασικός αντίπαλος για την πρωτιά θα ήταν το Ρουφ και μοναδικός σοβαρός ανταγωνιστής από την Κρήτη η οργανωμένη ομάδα του ΑΟ Αγ. Νικολάου. Όμως, όλες οι ομάδες είχαν έμπειρους παίκτες, ενώ ο Ιστορικός στηρίχτηκε κυρίως στο νεανικό αλλά άπειρο σύνολο της περασμένης σεζόν. Επιπλέον, όλοι οι αντίπαλοι θεωρούσαν θέμα γοήτρου να πετύχουν μια νίκη επί μιας ομάδας του μεγέθους και της ιστορίας του Πανιώνιου. Δεν έλειψαν οι τιμητικές αναφορές και οι δηλώσεις αντιπάλων πως αποτελεί τιμή τους η συνάντηση με τον Πανιώνιο, εκδηλώσεις οι οποίες κάποιες φορές αποκοίμισαν την ομάδα. Δηλαδή περίμεναν χαλαρή αντιμετώπιση και μέσα στο γήπεδο, κάτι που φυσικά δεν συνέβη.

Η ομάδα ξεκίνησε δυνατά με δυο νίκες εκτός έδρας αλλά στην 3η αγωνιστική ήρθε η ανώμαλη προσγείωση από τον Αγ. Νικόλαο που πέτυχε ένα ηχηρό 1-3 μέσα στη Ν. Σμύρνη. Ακολούθησε μια νίκη επί του Ατσαλένιου και μια ισοπαλία εκτός έδρας με τον Αλμυρό, όταν οι διοικούντες αποφάσισαν να αλλάξουν τον προπονητή και το τεχνικό τιμ. Στη θέση του Δημ. Κοροπούλη, ο οποίος είχε δημιουργήσει αυτή την ομάδα, προσλήφθηκε ο έμπειρος στην κατηγορία Βαγγέλης Σταυρακόπουλος (πρώην προπονητής σε Φωστήρα, Αθηναϊκό, Κερατσίνι, Δόξα Βύρωνα), ο οποίος ως παίκτης είχε παλιότερα ένα φευγαλέο πέρασμα από τη Ν. Σμύρνη. Ανεξάρτητα από το αν έπρεπε να γίνει ή όχι η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, ήταν άστοχη κατά τη γνώμη μου η χρονική στιγμή, δηλαδή μια εβδομάδα πριν από το κομβικό ματς με το Ρουφ. Αυτό αποδείχθηκε στην πράξη, με την εντός έδρας ισοπαλία που ακολούθησε (με γκολ του αειθαλή Βαγγέλη Μάντζιου), με την οποία το Ρουφ καπάρωσε τη θέση του οδηγού στον όμιλο, από την οποία δεν κατέβηκε ποτέ, όσο και να προσπάθησε μετέπειτα ο Πανιώνιος.

Στα τέλη Γενάρη και αρχές Φλεβάρη έγιναν κάποιες μεταγραφές έμπειρων παικτών, με οικονομική αρωγή φίλων του συλλόγου, οι οποίες όμως ελάχιστα βοήθησαν, διότι ήρθαν πολύ αργά. Αποκτήθηκαν οι παλιοί γνωστοί: Νίκος Παντίδος, Γιώργος Γκαλίτσιος, Βαλεντίνος Βλάχος και Σωτήρης Πίσπας (που επέστρεψε μετά από έξι μήνες). Επίσης, ο τερματοφύλακας Κων. Καπούταγλης (ο μόνος πραγματικά απαραίτητος) και οι επιθετικοί: Κλόντιαν Γκίνο, Ματέο Κράσι, Εμμάνουελ Μενσά από την Γκάνα, Σαϊμπού Κεϊτά από Νορβηγία/Γκάμπια και Αντριάν Γκαλιάνι από Ιταλία/ΗΠΑ.

Όμως, η ομάδα είχε ήδη χάσει βαθμό στη Σούδα ενώ έκανε και δεύτερη ήττα από τον ΑΟΑΝ, που αποδείχτηκε ο κακός δαίμονας του Ιστορικού φέτος. Τελικά, όλη η χρονιά παίχτηκε στο εκτός έδρας ματς με το Ρουφ, όπου με νίκη ο Πανιώνιος θα έπαιρνε κεφάλι στον όμιλο λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων και θα είχε το πάνω χέρι. Παρουσία πολλών οπαδών του, προηγήθηκε, είχε δοκάρι και ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη. Με την ισοπαλία έμεινε δεύτερος, τρεις βαθμούς πίσω από το Ρουφ των παλιών κυανέρυθρων Βαγγέλη Μάντζιου, Ζερόμ Γκιοατά. Οι υπόλοιπες αγωνιστικές αποτέλεσαν τυπική διαδικασία, διότι το Ρουφ δεν έχασε βαθμό στη συνέχεια. Έτσι, στις 3 Απριλίου, η σεζόν τέλειωσε πρόωρα για τους κυανέρυθρους.

Η σεζόν που είχε ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου με την προετοιμασία, αφού πέρασε φάσεις ενθουσιασμού και πρόσκαιρων ελπίδων το Σεπτέμβρη, με τις καλές εμφανίσεις στα πολλά φιλικά στο δίμηνο ως τις 24 Οκτώβρη που άρχισε το πρωτάθλημα, τελικά άφησε μια πικρή γεύση. Ο σύλλογος οδεύει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην Γ΄ Εθνική και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να βαλτώσει εκεί. Όσο δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα, σταδιακά θα αποκτά νοοτροπία ερασιτεχνικής ομάδας που αναπολεί περασμένες δόξες αλλά δεν έχει δυνάμεις να σηκωθεί ψηλά. Το έργο δεν είναι καινούργιο· έχει ξαναπαιχτεί, με ιστορικές ομάδες που κατρακύλησαν και δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, όπως: Εθνικός, Ηρακλής, Αιγάλεω, Παναχαϊκή, Φωστήρας, Προοδευτική, Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακός Βόλου κλπ, κλπ.

 

Βασικοί και Κ-18 προετοιμάστηκαν στο "The Ranch" του Κ. Σκούρα

 

Τα φιλικά

 

Η παρατεταμένη προ-αγωνιστική περίοδος, λόγω της εκκρεμότητας με τη συγκρότηση της νέας διευρυμένης Σούπερ Λίγκας 2 και την οριστικοποίηση των ομίλων της νέας Γ΄ Εθνικής, έδωσε το χρόνο στον Πανιώνιο να δώσει πολλά φιλικά ματς ως τις 24 Οκτωβρίου που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Μεταξύ άλλων αντιμετώπισε ομάδες της Σούπερ Λίγκας και Σ.Λ.2., ειδικά την περίοδο που γίνονταν ακόμα ζυμώσεις για τη δημιουργία ΠΑΕ, αποδεικνύοντας πως αγωνιστικά θα μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς στην δεύτερη κατηγορία. Τα φιλικά αυτά συγκέντρωσαν πολλούς φιλάθλους, οι οποίοι διψούσαν να ξαναδούν την ομάδα από κοντά, κάτι που είχαν στερηθεί την περασμένη σεζόν λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

Συνολικά ο Ιστορικός έδωσε 10 φιλικούς αγώνες, με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και 10-4 γκολ. Τους παραθέτω, διότι αποτέλεσαν μια πολύ ενθουσιώδη περίοδο της φετινής σεζόν.

 

21.8.2021, Κόρινθος (οικογενειακό διπλό 60΄): Κόκκινοι-Κίτρινοι 2-1.

Τα γκολ: Γροντής, Σπάρταλης - Άλμπα (Ιράν, υπό δοκιμή).

Κόκκινοι: Σταματόπουλος, Ξυγκόρος, Κοντοές, Ζούλιας, Μπρέγκου, Νταλακούρας, Σταμάτης, Γροντής, Σπάρταλης, Δρίτσας, Διονέλλης.

Κίτρινοι: Κραβαρίτης, Τσομπάνης, Μίχος, Καραβίδας, Λιοφάγος, Πάστρας, Καλομοίρης, Γεωργίου, Πέτρου (υπό δοκ.), Τσέργας, Άλμπα (Ιράν, υπό δοκ.).

Έπαιξαν και οι: Αγγελόπουλος, Μαρκάκης, Κουφουδάκης, Στρατής.

Στο πρώτο αυτό φιλικό ενώπιον φιλάθλων, ο Πανιώνιος που έκανε προετοιμασία στο “The Ranch” του Κώστα Σκούρα στο Σοφικό Κορινθίας, θα αντιμετώπιζε την ΑΕ Ερμιονίδας, η οποία δήλωσε αδυναμία την τελευταία στιγμή. Καθώς πολλοί φίλοι του συλλόγου είχαν ταξιδέψει στην Κόρινθο, διεξήχθη εσωτερικό διπλό διάρκειας 60΄.

 

23.8.2021, Ερμιονίδα: Πανιώνιος-Φοίνικας Ν. Επιδαύρου 0-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μικτή Α΄ ομάδας και Κ-18): Κραβαρίτης, Μίχος, Καραβίδας, Λάμψιας, Ζάχι, Νίνο, Μούντριχας, Καλομοίρης, Λιοφάγος, Γεωργίου, Τσομπάνης, Μαρκάκης, Κουφουδάκης, Μούκα, Στρατής. Επίσης, αγωνίστηκαν τρεις υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

 

28 Αυγ. το πρώτο φιλικό στη Ν. Σμύρνη, με τον Ιωνικό. Όρθιοι: Κοντοές, Σταματόπουλος, Σταμάτης, Ζούλιας, Μούντριχας, Δρίτσας. Κάτω: Σπάρταλης, Λάμψιας, Μπρέγκου, Γροντής, Ξυγκόρος

 

28.8.2021, Ν. Σμύρνη: Πανιώνιος-Ιωνικός Νίκαιας 1-1. [500+ θεατές]

Σκόρερ: Δ. Γροντής 15΄- Μάναλης 85΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σταματόπουλος, Λάμψιας, Ξυγκόρος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Σπάρταλης, Δρίτσας, Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας. Έπαιξαν επίσης: Τσέργας, Λιούμης, Διονέλλης, Κραβαρίτης, Καλομοίρης, Αργυρίου, Πάστρας, Καραβίδας, Μίχος.

 

4.9.2021, ΑΟ Νέα Αρτάκη-Πανιώνιος 0-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κραβαρίτης, Λάμψιας, Ξυγκόρος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Σπάρταλης, Δρίτσας, Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας. Έπαιξαν επίσης: Στρατής, Καραβίδας, Μίχος, Διονέλλης, Αργυρίου, Τσέργας, Ζάχι, Καλομοίρης, Λιούμης, Νταλακούρας.

 

8.9.2021, Ελευσίνα: Πανελευσινιακός-Πανιώνιος 1-0 (0-0).

Το γκολ στο 61΄. Δοκάρι ο Πανιώνιος στο 90΄+.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κραβαρίτης, Λάμψιας, Διονέλλης, Καραβίδας, Κοντοές, Νταλακούρας, Αργυρίου, Τσέργας, Λιούμης, Σπάρταλης, Καλομοίρης. Έπαιξαν επίσης: Σταματόπουλος, Μίχος, Αγγελόπουλος, Γεωργίου, Δρίτσας, Λιοφάγος, Μούντριχας, Πετράς, Τσομπάνης, Λαζίδης.

 

12.9.2021, Ν. Σμύρνη: Πανιώνιος-Διαγόρας Ρόδου 1-0. [500 θεατές]

Σκόρερ: Δρίτσας 11΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κραβαρίτης (46΄ Σταματόπουλος), Λάμψιας, Ζάχι, Ζούλιας, Καραβίδας, Μπρέγκου, Σπάρταλης, Δρίτσας, Λιούμης, Γροντής, Μούντριχας. Έπαιξαν επίσης: Σταμάτης, Νταλακούρας, Αργυρίου, Διονέλλης, Τσέργας, Μίχος, Καλομοίρης.

 

18 Σεπτ. Φιλικό με την Καλαμάτα.

 

18.9.2021, Ν. Σμύρνη: Πανιώνιος - Καλαμάτα 1-0. [400 εισιτήρια]

Σκόρερ: Μούντριχας 19΄.

Ευκαιρίες (τετ-α-τετ): Μούντριχας 7΄, Σταμάτης 59΄, Νταλακούρας 66΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κοροπούλης): Κραβαρίτης (46΄ Σταματόπουλος), Λάμψιας, Ξυγκόρος (64΄ Νταλακούρας), Κοντοές (58΄ Μίχος), Καραβίδας, Μπρέγκου (Διονέλλης), Γροντής (76΄ Αργυρίου), Σπάρταλης (46΄ Ζάχι), Δρίτσας (90΄ Καλομοίρης), Λιούμης (58΄ Σταμάτης), Μούντριχας (76΄ Τσέργας).

 

25.9.2021, γήπ. Ρέντη: Β΄ ΟΣΦΠ-Πανώνιος 1-0.

Σκόρερ: Ξενιτίδης 65΄. Δοκάρι: Μούντριχας 25΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σταματόπουλος, Λάμψιας, Ζάχι, Κοντοές, Ζούλιας, Γροντής, Μπρέγκου, Μούντριχας, Δρίτσας, Ξυγκόρος, Σταμάτης. Έπαιξαν επίσης: Κραβαρίτης, Νταλακούρας, Διονέλλης, Καλομοίρης, Αργυρίου, Λιούμης, Σπάρταλης, Τσέργας.

 

2.10.2021, Ν. Σμύρνη: Πανιώνιος - ΑΠΟ Κερατσινίου 2-0. [250 θεατές]

Σκόρερ: 20΄ Γροντής απευθείας κόρνερ, 67΄ Αργυρίου. Δοκάρι: Μίχος 87΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σταματόπουλος (66΄ Κραβαρίτης), Λάμψιας (57΄ Ξυγκόρος), Ζάχι (59΄ Μίχος), Κοντοές (69΄ Τσέργας), Ζούλιας (46΄ Καραβίδας), Μπρέγκου (Διονέλλης), Σπάρταλης (57΄ Νταλακούρας), Δρίτσας (46΄ Σταμάτης), Λιούμης (66΄ Καλομοίρης), Γροντής, Μούντριχας (57΄ Αργυρίου).

 

10.10.2021, Ν. Σμύρνη: Πανιώνιος-Άγ. Ιερόθεος 2-0. [250 θεατές]

Σκόρερ: Δρίτσας 29΄, Καλομοίρης 55΄. Δοκάρια: Λιούμης 71΄, Ξυγκόρος 90΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σταματόπουλος (59΄ Κραβαρίτης), Λάμψιας (67΄ Διονέλλης), Ξυγκόρος, Καραβίδας (59΄ Μίχος), Κοντοές (72΄ Ζούλιας), Μπρέγκου (72΄ Τσέργας), Σπάρταλης (46΄ Καλομοίρης), Δρίτσας (59΄ Νταλακούρας), Σταμάτης (67΄ Λιούμης), Γροντής, Μούντριχας (72΄ Αργυρίου).

 

16.10.2021, Βάρη: Κυανός Αστέρας-Πανιώνιος 1-3 (0-1).

Σκόρερ: Γκούμας 60΄(πέν.) - Νταλακούρας 5΄, Γροντής 64΄(πέν.), 84΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σταματόπουλος, Διονέλλης, Ξυγκόρος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Μούντριχας, Νταλακούρας, Λιούμης, Γροντής, Καλομοίρης. Έπαιξαν και οι: Μίχος, Σταμάτης, Λάμψιας, Δρίτσας.

 

Σκόρερ των φιλικών (21/8 ως 16/10/2021): Γροντής 5, Δρίτσας 2, Μούντριχας, Αργυρίου, Νταλακούρας, Καλομοίρης, Σπάρταλης, Άλμπα (Ιρανός υπό δοκιμή).

 

Οι κόουτς: Δημ. Κοροπούλης (μέχρι το Νοέμβριο), Βαγγ. Σταυρακόπουλος  (από Δεκέμβριο).


 

Αγώνες - Βαθμολογίες

 

Γ΄ Εθνική, 7ος όμιλος

(10 ομάδες από τις ΕΠΣ Αθηνών 2, Ηρακλείου 4, Λασιθίου 3, Χανίων 1).

 

Α΄ γύρος

 

24.10.2021: Γιούχτας-Πανιώνιος 1-4 (1-3).

Σκόρερ: Σφυρογιαννάκης 3΄ - Λιούμης 24΄, 47΄, Γροντής 37΄ (πέν.), 45΄+2΄(φάουλ).

Δοκάρι: Αργυρίου 65΄. Ευκαιρίες: Μούντριχας 26΄, 66΄, Γροντής 66΄, Σταμάτης 79΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κοροπούλης): Σταματόπουλος, Λάμψιας, Ξυγκόρος (23΄ Ζάχι), Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου (63΄ Νταλακούρας), Σταμάτης, Δρίτσας (63΄ Αργυρίου), Λιούμης (74΄ Μίχος), Γροντής, Μούντριχας (74΄ Διονέλλης).

 

31.10.2021: Αναγέννηση Ιεράπετρας-Πανιώνιος 0-2 (0-0).

Σκόρερ: Κοντοές 79΄, Δρίτσας 80΄.

Δοκάρι: Λιούμης 92΄. Συνθήκες: συνεχής και έντονη βροχή.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κοροπούλης): Σταματόπουλος, Λάμψιας, Ζάχι (85΄ Διονέλλης), Ζούλιας, Κοντοές, Μίχος (58΄ Νταλακούρας), Σταμάτης (75΄ Αργυρίου), Δρίτσας, Λιούμης, Γροντής, Μούντριχας (85΄ Καραβίδας).

 

7.11.2021: Πανιώνιος-Άγιος Νικόλαος 1-3 (0-3).

Σκόρερ: Γροντής 89΄ (πέν.) - Μηνάς 14΄, 41΄, Σταματόπουλος 27΄ (αυτογκόλ).

Δοκάρι: Παπαδόπουλος (ΑΟΑΝ) 27΄, μπήκε γκολ από καραμπόλα στον Σταματόπουλο.

Ευκαιρίες: Λιούμης 22΄, Δρίτσας 40΄, 59΄, Γροντής 57΄, Κοντοές 67΄ - Παπαδόπουλος 18΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κοροπούλης): Σταματόπουλος, Λάμψιας, Ζάχι (46΄ Διονέλλης), Καραβίδας (65΄ Χρ. Παπαδόπουλος), Κοντοές, Μπρέγκου (75΄ Μίχος), Γροντής, Δρίτσας, Σταμάτης (65΄ Αργυρίου), Λιούμης, Μούντριχας (46΄ Νταλακούρας).

 

21.11.2021: Πανιώνιος-ΠΟ Ατσαλένιου 4-2 (1-1).

Σκόρερ: Νταλακούρας 23΄, Δρίτσας 53΄, 80΄, Αργυρίου 97΄ - Ολιβέιρα 25΄, Καϊμακαμούδης 70΄.

Δοκάρι: Λιούμης 7΄.

Ευκαιρίες: Γροντής 15΄, 60΄, Νταλακούρας 45΄, Ζούλιας 47΄, Λιούμης 49΄, Μπρέγκου 62΄ (φάουλ).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κοροπούλης): Σταματόπουλος, Λάμψιας (85΄ Καραβίδας), Διονέλλης, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νταλακούρας (69΄ Μίχος), Δρίτσας, Λιούμης (69΄ Σταμάτης), Γροντής, Μούντριχας (87΄ Αργυρίου).

 

28.11.2021 (εξ αναβολής από 14.11.21): Αλμυρός Γαζίου-Πανιώνιος 1-1 (0-0).

Το ματς είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού του Αλμυρού.

Σκόρερ: Ντιατά 50΄ - Λιούμης 67΄.

Κόκκινη: 35΄ Ενγκουέμ (Α): δυο κίτρινες σε ένα λεπτό, για διαμαρτυρία και σκληρό φάουλ.

Ευκαιρίες: Ντιατά (Α) 45΄και 76΄ - Νταλακούρας 36΄, Γροντής 49΄ (διπλή ευκαιρία και υποψία πέναλτι) και 80΄, Λιούμης 61΄, Κοντοές 65΄, Δρίτσας 90΄+.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κοροπούλης): Κραβαρίτης, Λάμψιας (68΄ Ξυγκόρος), Διονέλλης (68΄ Ζάχι), Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νταλακούρας (59΄ Αργυρίου), Γροντής, Μούντριχας (77΄ Καλομοίρης), Δρίτσας, Λιούμης.

 

Στις 29.11.2021 ο Δημ. Κοροπούλης απολύθηκε και αποχώρησε ο τεχνικός Χρήστος Κώτσης.

Από 1.12.2021 νέος προπονητής: Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, με ομάδα τεχνικών: Διονύσης Αλεξόπουλος (αναλυτής αγώνων), Χρήστος Τσαγκαρούλης (γυμναστής φυσικής κατάστασης).

 

5.12.2021: Πανιώνιος-ΠΑΟ Ρουφ 1-1 (0-1).

Σκόρερ: Κοντοές 74΄ - Βαγγέλης Μάντζιος 18΄(πέν.).

Ευκαιρίες: Δρίτσας 68΄, Λιούμης 81΄ - Χατζηλάμπρου 15΄ (Ρουφ)

Κόκκινη: Αλεξίου (Ρ) 87΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταυρακόπουλος): Κραβαρίτης, Λάμψιας (46΄ Διονέλλης), Ξυγκόρος (60΄ Αργυρίου), Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νταλακούρας (46΄ Λιούμης), Δρίτσας, Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας.

 

12.12.2021: Πόρος-Πανιώνιος 0-2 (0-1).

Σκόρερ: Λιούμης 1΄, Μούντριχας 82΄.

Δοκάρι: Αριστεινίδης (Πόρου) 21΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταυρακόπουλος): Κραβαρίτης, Λάμψιας, Κοντοές, Ζούλιας, Διονέλλης (78΄ Ζάχι), Μπρέγκου (88΄ Παπαδόπουλος), Γροντής, Μούντριχας, Δρίτσας, Σταμάτης (88΄ Ξυγκόρος), Λιούμης (64΄ Μίχος)

 

16.1.2022 (εξ αναβολής από 19.12.21): Πανιώνιος-ΑΕ Νεάπολης 2-0 (0-0).

Σκόρερ: Γροντής 83΄ (φάουλ), Λιούμης 95΄.

Δοκάρια: Κοντοές 36΄, Σταμάτης 89΄.

Ευκαιρίες: Μπρέγκου 12΄, Σταμάτης 36΄, 67΄, 90΄, Κοντοές 63΄, Μούντριχας 67΄, Αργυρίου 75΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Λάμψιας (54΄ Γροντής), Ζάχι (46΄ Διονέλλης), Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Παντίδος (61΄ Γκίνο), Μούντριχας (69΄ Αργυρίου), Δρίτσας, Σταμάτης, Λιούμης.

 

19.1.2022: Άρης Σούδας-Πανιώνιος 0-0.

Ευκαιρίες: Δρίτσας 5΄, 68΄, Μπρέγκου 15΄, Γροντής 22΄, Μούντριχας 67΄, Αργυρίου 80΄, Λιούμης 91΄. Στο 88΄δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Αργυρίου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Διονέλλης, Λάμψιας (46΄ Μούντριχας), Κοντοές (31΄ Καραβίδας), Ζούλιας, Γκίνο, Μπρέγκου, Μίχος, Δρίτσας (71΄ Αργυρίου), Λιούμης, Γροντής (79΄ Σταμάτης).

 

Βαθμολογία Α΄ γύρου (9 αγ.): 1. Ρουφ 20 (20-10), 2. ΑΟΑΝ 19 (15-6), 3. Πανιώνιος 18 (17-8).

 

Θανάσης Λιούμης, ο πρώτος σκόρερ

Γιάννης Κοντοές , ο αρχηγός

Β΄ γύρος

 

23.1.2022: Πανιώνιος-Γιούχτας 1-0 (0-0).

Σκόρερ: Ξυγκόρος 56΄.

Δοκάρια: Μπρέγκου (Π) 19΄ - Ψαρράς (Γ) 6΄.

Ευκαιρίες: Γκαλίτσιος 12΄, Λιούμης 25΄, Γροντής 55΄, Διονέλλης 63΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξυγκόρος, Γκαλίτσιος, Ζούλιας, Διονέλλης (79΄ Μούντριχας), Μπρέγκου, Γκίνο (84΄ Mίχος), Πίσπας, Αργυρίου (79΄ Λάμψιας), Γροντής, Λιούμης (74΄ Δρίτσας).

 

30.1.2022: Πανιώνιος - Αναγέννηση Ιεράπετρας 3-0 (2-0).

Σκόρερ: Δρίτσας 15΄, Λιούμης 36΄, 48΄.

Δοκάρι: Γκίνο 33΄. Ευκαιρίες: Λιούμης 11΄, Κοντοές 28΄, Διονέλλης 29΄, Πίσπας 40΄, 63΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξυγκόρος, Διονέλλης (65΄ Λάμψιας), Ζούλιας (58΄ Μίχος), Γκαλίτσιος, Κοντοές, Γκίνο (58΄ Μούντριχας), Δρίτσας, Πίσπας (70΄ Σταμάτης), Αργυρίου, Λιούμης.

Βαθμολογία [11]: 1. Ρουφ 26 (24-11), 2. Πανιώνιος 24 (21-08).

 

13.2.2022: ΑΟΑΝ-Πανιώνιος 1-0 (0-0).

Σκόρερ: Κρίστιαν 95΄.

Ευκαιρίες: Κράσι, Δρίτσας, Αργυρίου, Κοντοές. Κόκκινη: Κίτο (ΑΟΑΝ) 90΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξυγκόρος (75΄ Αργυρίου), Γκαλίτσιος, Ζούλιας, Διονέλλης, Κοντοές, Μπρέγκου (86΄ Λιούμης), Γροντής, Πίσπας (75΄ Γκίνο), Μενσά (57΄ Δρίτσας), Κράσι.

Βαθμολογία [12]: 1. Ρουφ 29 (26-12), 2. Πανιώνιος 24 (21-09), 3. Πόρος 23, 4. ΑΟΑΝ 23.

 

20.2.2022: Πανιώνιος-Αλμυρός Γαζίου 2-0 (2-0).

Σκόρερ: Λιούμης 12΄, Πίσπας 45΄

Δοκάρι: Λεόν (Αλ) 22΄. Ευκαιρίες: Πίσπας/Κράσι 55΄, Αργυρίου 71΄, Μενσά 82΄.

 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Κοντοές, Γκαλίτσιος, Ζούλιας, Διονέλλης (81΄ Ξυγκόρος), Μπρέγκου, Γροντής (81΄ Μενσά), Πίσπας (81΄ Μούντριχας), Αργυρίου, Λιούμης (73΄ Δρίτσας), Κράσι (62΄ Γκίνο).

Βαθμολογία [13]: 1. Ρουφ 32 (28-13), 2. Πανιώνιος 27 (23-09), 3. Πόρος 26 (26-11).

 

27.2.2022: ΠΟΑ-Πανιώνιος 0-1 (0-0).

Σκόρερ: Γροντής (πέν.) 91΄.

Δοκάρι: Αργυρίου 45΄. Ευκαιρία: Λιούμης 51΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξυγκόρος (65΄ Βλάχος), Γκαλίτσιος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Πίσπας (83΄ Δρίτσας), Καραβίδας (46΄ Γροντής), Λιούμης, Αργυρίου, Κράσι (65΄ Μενσά).

Βαθμολογία [14]: 1. Ρουφ 33 (29-14), 2. Πανιώνιος 30 (24-09), 3. Πόρος 27 (27-12).

 

13.3.2022: Ρουφ-Πανιώνιος 1-1 (1-1).

Σκόρερ: Βενάρδος 39΄- Λιούμης 11΄.

Δοκάρι: Βλάχος 57΄. Ευκαιρίες: Πίσπας 57΄, Ξυγκόρος 84΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Κοντοές, Γκαλίτσιος, Διονέλλης (51΄ Ξυγκόρος), Βλάχος (75΄ Γκίνο), Μπρέγκου, Γροντής, Πίσπας, Αργυρίου (75΄ Παντίδος), Μενσά, Λιούμης (75΄ Κράσι).

Βαθμολογία [15]: 1. Ρουφ 34 (30-15), 2. Πανιώνιος 31 (25-10), 3. ΑΟΑΝ 29 (26-15).

 

20.3.2022: Πανιώνιος- ΑΟ Πόρου 4-1 (2-0).

Σκόρερ: Λιούμης 14΄, 28΄, 58΄, 68΄ - Καστελλιανάκης 71΄. Το καρέ των γκολ του Θανάση Λιούμη είναι το πρώτο, μετά από πολλές δεκαετίες, που πέτυχε παίκτης του Πανιωνίου. Σε αγώνα πρωταθλήματος είχε να συμβεί από τις 20.1.1974 και το είχε πετύχει ο Σταμάτης Βουρδαμής στο 6-2 του Ιστορικού επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Σε ματς κυπέλλου είχε πετύχει τεσσάρα ο Μήτσος Μαυρίκης, στις 24.12.1982, στο Πανιώνιος-Προοδευτική 5-2.

Ευκαιρίες: Γκίνο 27΄, Πίσπας 35΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξυγκόρος (84΄ Βλάχος), Κοντοές, Ζούλιας, Διονέλλης, Γκίνο (72΄ Μίχος), Γροντής, Πίσπας (72΄ Σπάρταλης), Αργυρίου (66΄ Μενσά), Λιούμης (84΄ Κράσι), Μούντριχας.

Βαθμολογία [16]: 1. ΠΑΟ Ρουφ 37 (32-15), 2. Πανιώνιος 34 (29-11).

 

27.3.2022: ΑΕ Νεάπολης-Πανιώνιος 0-2 (0-2).

Σκόρερ: Λιούμης 15΄, Πίσπας 38΄.

Δοκάρι: Αργυρίου 13΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξυγκόρος, Ζούλιας, Κοντοές, Γκίνο, Πίσπας, Διονέλλης (65΄ Σταμάτης), Μούντριχας, Γροντής, Αργυρίου, Λιούμης (65΄ Κράσι).

Βαθμολογία [17]: 1. ΠΑΟ Ρουφ 40 (34-16), 2. Πανιώνιος 37 (31-11).

 

Τιμητική πλακέτα στον Ιστορικό από τον Άρη Σούδας

 

 

3.4.2022: Πανιώνιος - Άρης Σούδας 2-1 (1-0).

Σκόρερ: Πίσπας 40΄, 59΄ - Σκοπελίτης 71΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης (84΄ Κραβαρίτης), Κοντοές (84΄ Σπάρταλης), Παντίδος, Ζούλιας, Διονέλλης, Γκίνο, Γροντής, Πίσπας, Αργυρίου (70΄ Κράσι), Λιούμης (84΄ Κουτσουπιάς), Μούντριχας (62΄ Μπρέγκου).

 

Βαθμολογία: Γ΄ Εθνική, 7ος όμιλος [18 αγώνες]

 

Θέση

Ομάδα

Ν-Ισ-Ήτ

Γκολ

Βαθμοί

1

ΠΑΟ Ρουφ

13-4-1

36-16

43

2

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

12-4-2

33-12

40

3

ΑΟ Πόρου

08-6-4

32-20

30

4

ΑΟ Αγ. Νικολάου

09-3-6

29-22

30

5

ΑΟ Γιούχτας Αρχανών

07-6-5

20-16

27

6

ΓΠΣ Αλμυρός Γαζίου

07-5-6

29-17

26

7

ΠΟ Ατσαλενίου

08-2-8

28-24

26 (υπ.)

8

ΑΠΣ Άρης Σούδας

02-4-12

13-26

10 (υπ.)

9

Αναγέννηση Ιεράπετρας

03-1-14

13-55

10 (υπ.)

10

ΑΕ Νεάπολης Λασιθίου

02-3-13

10-35

09 (υπ.)

 

Σκόρερ πρωταθλήματος

14 γκολ: Θανάσης Λιούμης

5 γκολ: Δημήτρης Γροντής

4 γκολ: Ιερόθεος Δρίτσας, Σωτήρης Πίσπας

2 γκολ: Γιάννης Κοντοές

1 γκολ: Άγγ. Αργυρίου, Λεων. Μούντριχας, Δημ. Νταλακούρας, Παν. Ξυγκόρος.

 

Κ. Καπούταγλης, ο γκολκίπερ

 

Κύπελλο ΕΠΣΑ (Ερασιτεχνών/Κ-18)

 

Η αβεβαιότητα για την κατηγορία που θα αγωνιζόταν, δεν επέτρεψε στην ανδρική ομάδα να μετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδος. Αρχικά εντάχθηκε στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, μαζί με τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής. Κληρώθηκε να παίξει με τον ΑΠΟ Αταλάντη. Ακολούθησε η πρόσκληση της ΕΠΟ να μετάσχει στην Σούπερ Λίγκα 2, οπότε η Αταλάντη πέρασε χωρίς αγώνα και η συμμετοχή του Πανιωνίου στο κύπελλο μετατοπίστηκε για την τρίτη φάση με τις ομάδες της Σ.Λ.2. Αλλά η προσπάθεια για τη δημιουργία ΠΑΕ δεν ευοδώθηκε και η ομάδα εντάχθηκε τελικά στη Γ΄ Εθνική. Στο μεταξύ η διοργάνωση του κυπέλλου είχε προχωρήσει και είχε χαθεί η δυνατότητα να πάρει μέρος.

Μετείχε όμως στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣΑ, όπως είχε δικαίωμα ως ερασιτεχνική ομάδα. Ξεκίνησε από την 5η φάση της διοργάνωσης, μια εμβόλιμη φάση στην οποία εντάχθηκαν οι ομάδες Γ΄ Εθνικής της ΕΠΣΑ, από την οποία προέκυψαν οι 16 ομάδες της επόμενης φάσης. Καθώς η ανδρική ομάδα πάλευε για τον τίτλο, στο κύπελλο δηλώθηκε Κ-18, η οποία δεν είχε πιθανότητες, παρά το ό,τι κληρώθηκε με μια μέτρια ομάδα της Α΄ ΕΠΣΑ.

 

5η φάση, 1.12.2021, γήπ. Τραχώνων: Πανιώνιος-Κένταυρος Βριλησσίων 0-4.

Τα γκολ: Χαλκιόπουλος 60΄, Μπεκιάρης 67΄, Πιπεράς 76΄, Θεοδωρίδης 88΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δ. Δημακόπουλος): Αθ. Στρατής, Αλέξ. Τσομπάνης, Παν. Μπαγιάτης (76΄ Αλέξανδρος Ιω. Δημητριάδης), Ζαφ. Λαΐτσας, Ταξ. Δημητρέλης, Ιω. Παπαδόπουλος, Βασ. Αυγουλάς (46΄ Ιω. Ορφανός), Άγγ. Τσέλος (76΄ Λουίζ Μιλάι), Ευάγγελος Τάτσης (64΄ Ιωσήφ Φιλιππούσης), Αλέξ. Δράκος (64΄ Άγγ. Κατσίμπρης), Εμμ. Κουφουδάκης.

 

Κων. Διονέλλης

Λεων. Μούντριχας

 

Συμμετοχές παικτών

 

Όπως φαίνεται από τον πίνακα που ακολουθεί, μόνο ο Θανάσης Λιούμης, που ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αγωνίστηκε και στα 18 ματς του πρωταθλήματος, κάτι που δεν ήταν εύκολο φέτος, διότι ελάχιστοι έμειναν αλώβητοι από τον κορονοϊό.

Από 17 συμμετοχές είχαν ο αρχηγός Γιάννης Κοντοές, ο Κώστας Διονέλλης, ο Δημήτρης Γροντής και ο Άγγελος Αργυρίου. Αυτοί οι πέντε, μαζί με τους Ζούλια, Μπρέγκου, Μούντριχα, Δρίτσα και Ξυγκόρο, αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ομάδας στη διάρκεια της σεζόν. Ως τον Γενάρη βασικός ήταν επίσης ο Κων. Λάμψιας και μετά το Γενάρη ο τερματοφύλακας Καπούταγλης, ο Γκίνο, ο Πίσπας και ο Γκαλίτσιος.

 

 

Πρωτάθλημα

Κύπελλο ΕΠΣΑ

Φιλικά

Προπονητές

 

 

 

Δημήτρης Κοροπούλης

5

-

10

Βαγγέλης Σταυρακόπουλος

13

-

-

Δ. Δημακόπουλος

-

1

-

Ποδοσφαιριστές

 

 

 

Τερματοφύλακες

 

 

 

Κωνστ. Καπούταγλης (β΄)

11

-

-

Άγγελος Σταματόπουλος

4

-

08

Βασίλης Κραβαρίτης

4

-

09

Θανάσης Στρατής

-

1

02

Αμυντικοί

 

 

 

Γιάννης Κοντοές (αρχηγός)

17

-

08

Κωνσταντίνος Διονέλλης

17

-

09

Θοδωρής Ζούλιας

16

-

07

Παναγιώτης Ξυγκόρος

12

-

07

Κωνσταντίνος Λάμψιας (α΄)

11

-

10

Άκης Μίχος

08

-

09

Ντεμίρ Ζάχι (α΄)

06

-

06

Γιώργος Γκαλίτσιος (β΄)

06

-

-

Κώστας Καραβίδας (α΄)

05

-

08

Νίκος Παντίδος (β΄)

03

-

-

Βαλεντίνος Βλάχος (β΄)

03

-

-

Αλέξανδρος Τσομπάνης

-

1

02

Νίκος Πετράς

-

-

01

Χρήστος Τριάντης

-

-

-

Μέσοι

 

 

 

Δημήτρης Γροντής

17

-

09

Ράκιπ Μπρέγκου

14

-

08

Κλόντιαν Γκίνο (β΄)

10

-

-

Δημήτρης Νταλακούρας

06

-

08

Χρήστος Παπαδόπουλος

02

-

-

Γιάννης Αγγελόπουλος

-

-

01

Βασίλης Τσέργας

-

-

08

Σαϊμπού Κεϊτά [Νορβηγία] (β΄)

-

-

-

Αντριάν Γκαλιάνι [Ιταλία] (β΄)

-

-

-

Επιθετικοί

 

 

 

Θανάσης Λιούμης

18

-

09

Άγγελος Αργυρίου

17

-

08

Λεωνίδας Μούντριχας

15

-

10

Ιερόθεος Δρίτσας

14

-

09

Γιώργος Σταμάτης

10

-

08

Σωτήρης Πίσπας (β΄)

09

-

-

Ματέο Κράσι (β΄)

07

-

-

Εμμάνουελ Μενσά [Γκάνα] (β΄)

05

-

-

Νίκος Σπάρταλης

02

-

08

Λεωνίδας Καλομοίρης

01

-

10

Μιχάλης Κουτσουπιάς

01

-

-

Παναγιώτης Γεωργίου

-

-

02

Κ-18 (μόνο στο Κύπ. ΕΠΣΑ)

 

 

 

Εμμανουήλ Κουφουδάκης

-

1

01

Παναγιώτης Μπαγιάτης

-

1

-

Αλέξανδρος Ιωάννου Δημητριάδης

-

1

-

Ζαφείρης Λαΐτσας

-

1

-

Ταξιάρχης Δημητρέλης

-

1

-

Ιωάννης Παπαδόπουλος

-

1

-

Βασίλης Αυγουλάς

-

1

-

Ιωάννης Ορφανός

-

1

-

Άγγελος Τσέλος

-

1

-

Λουίζ Μιλάι

-

1

-

Ευάγγελος Τάτσης

-

1

-

Ιωσήφ Φιλιππούσης

-

1

-

Αλέξανδρος Δράκος

-

1

-

Άγγελος Κατσίμπρης

-

1

-

(α΄), (β΄): παίκτες που μετείχαν μόνο στο α΄ ή στο β΄ εξάμηνο της σεζόν.

 

Κλ. Γκίνο

Γιώργος Γκαλίτσιος

Συνοπτικό παλμαρέ περιόδου 2021-22

 

Περίοδος 2021-22

Διοργάνωση

Αγώνες

Ν-Ισ-Ήτ

Γκολ

Γ΄ Εθνική (7ος όμιλος)

18

12-4-2

33-12

Κύπελλο ΕΠΣΑ

01

0-0-1

00-04

Φιλικά

10

5-3-2

10-04

ΣΥΝΟΛΟ

29

17-7-5

43-20

 

 

Σκόρερ επίσημων και φιλικών ματς

14 γκολ

Θανάσης Λιούμης

10 γκολ

Δημήτρης Γροντής*

6 γκολ

Ιερόθεος Δρίτσας

4 γκολ

Σωτήρης Πίσπας

2 γκολ

Γιάννης Κοντοές

Λεωνίδας Μούντριχας

Άγγελος Αργυρίου

Δημήτρης Νταλακούρας

1 γκολ

Παναγιώτης Ξυγκόρος

Νίκος Σπάρταλης*

Λεωνίδας Καλομοίρης

Άλμπα (Ιρανός υπό δοκιμή)*

*1 γκολ

*Σε ανεπίσημο διπλό


 

Πηγές: Ιστοσελίδες ΕΠΣΑ, ΕΠΟ, Πανιώνια Νέα και άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Θοδωρής Μπελίτσος, Νέα Σμύρνη, Απρίλιος 2022.

 

Τις προηγούμενες σεζόν βλ. παρακάτω:

2020-21.

2019-20.

2018-19.

2017-18.

2016-17.

2015-16.

 

 

1 σχόλιο: